Вижте модното предложение за тази есен

0

През есенно-зимния сезон не е задължително да се разделяме с един от любимите си артикули в гардероба – роклята. Тя се трансформира в своя топъл и „уютен“ модел, не само за да насити сетивата ни, а защото е цяло море от възможности, сред които да избираме.

Модните гиганти ни показаха нагледно по време на Седмицата на модата, която бе широко отразена, че трикотажните плетени рокли ще бъдат основна тенденция през този сезон. Плътните тъкани, от които се изработват този вид рокли, са еластични, не губят формата си и изглеждат страхотно. Дизайнерите експериментират с материите – вълна, кадифе, мохер, памук или лен, и други.

Богатството на стилове и цветове задоволяват всеки вкус – дали ще се спрете на роклите, наподобяващи дълъг пуловер (един от най-предпочитаните варианти!), или пък такава, която е по тялото и подчертана фигурата ви, зависи от това накъде ви води модната ви страст. А ние също няма да скрием предпочитанията си към описаните нежни и женствени модели на рокли за предстоящия сезон есен-зима. Вариациите както споделихме могат да са множество, според вкуса на всеки.
В снимките към статия може да почерпите малко идеи за гардероба през студените месеци, а може и всеки да избере свое индивидуално решение.

Източник Сп. Ева

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.