Истински хорър: Диво животно нападна Фермата!

Истински хорър: Диво животно нападна Фермата!
Гласувайте за статията

Хорър сюжет в стил Стивън Кинг смрази риалитито „Фермата“, след като хищник нападна стопанството, вмъкна се в спалнята, разпердушини багажа на един от участниците и преживя жестока агония.

Развилняла се невестулка изправи косите на по-страхливите в шоуто, а в един от тях предизвика истеричен смях.

Фермата

Нещо ужасно се случи във „Фермата: Нов свят“

Пръв с подивялото животно, което убива жертвите си – гризачи, влечуги и птици, като ги захапва за врата, се сблъска военният Станислав. Влизайки в спалнята, той беше стреснат от страховито съскане. След като изкара акъла на воина, промъкналата се през отворената врата невестулка скочи в сака му и оваля дрехите и бельото му в козина.

След първоначалния ужас военният се окопити, грабна сака и изнесе наглата нападателка на двора. За негов ужас се оказа, че преди да влезе в багажа му, тя е минала през покрития с лепило капан за плъхове и е слепила задните си крака.

Разстроен от безпомощното й състояние, Станислав призова участниците да й помогнат. Докато всички се чудеха дали да потопят крайниците на невестулката в топла вода, за да ги освободят, младият бизнесмен Митко Калайджиев се преви от смях. Вместо съчувствие, съдбата на бозайника от семейство Порови предизвика в него истеричен кикот.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Истински хорър: Диво животно нападна Фермата!”

  1. Zlatena

    Ное. 16. 2019

    Истината е че фермата миналата година беше.сутер а тази.година фермата нов свят е пълен разврат с коври и пълен провал на опосумите Иванчо и Андрейчо.Тв Бтв с програмната си схема се излозиха много тази.година и.затова рейтинга им пада стремглаво надолу вече и нова тв би тв бтв по рейтинг.

Добавете коментар