Всички под ножа на Слави: Брутални гаври по 7/8 tv!

Всички под ножа на Слави: Брутални гаври по 7/8 tv!
Гласувайте за статията

На тотална война срещу всички тръгна Слави Трифонов. Чрез новата си телевизия „7/8” Дългия не спира да се гаври с конкурентите си.

Слави всячески се опитва да осмива популярните сериали и риалити формати, В последното предаване на прицел беше „Фермата”, когато актьорите му се превъплътиха като водещите на формата, който е един от най-успешните на бившата му телевизия „Би Ти Ви”. Към тях се присъедини и Динко, в чийто образ влезе Иво Сиромахов.

Слави Трифонов

Слави Трифонов продължава с безскрупулните си гаври към известните личности на България

„Здравейте. Аз съм Иван от Иван и Андрей”, каза единият от актьорите.

На импровизираната арена от екипа на Слави се правиха на истински шутове, Опитите им да се доближат до Иван и Андрей изобщо не се получиха. В интернет пространството се появиха злобни коментари по адрес на Трифонов за гаврата с обичаното предаване „Фермата”, пише „България Днес”.

„Пародия-пародия, ама тях ги гледат, а вас не”, гласи един от коментарите в страницата на Слави.

„Не е красиво да се подиграваш с другите телевизии, то и вашата е за смях, първо вижте себе си. Пълен провал сте”. Освен с „Фермата” актьорите на Дългия вече се гавриха със сериалите „Откраднат живот” и „Пътят на честта”, които вървят по Нота телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Всички под ножа на Слави: Брутални гаври по 7/8 tv!”

  1. Zlatena

    Ное. 16. 2019

    Истината е миналата година фермата беше супер тази година фермата нов свят България е пълен разврат с коври и пълен провал на опусумите Иванчо и Андрейчо.Програмната схема на тв бтв тази година е пълен провал и затова 7/8 тв и нова тв я минаха по рейтинг .

  2. Е чак пък гавра

    Ное. 16. 2019

    Думата “ гавра“ е пресилена, просто хумористични скечове. Погледнато от друга страна, им прави реклама. И много даже сполучливо беше това с Иван, Андрей и Джинко.:)) Искрено се смях.

Добавете коментар