Мариана Маринова предприе много важен ход след „Фермата“!

Мариана Маринова предприе много важен ход след „Фермата“!
Гласувайте за статията

Мисис България Мариана Маринова стартира кампания в подкрепа на красотата на жената и грижата за външния вид.

“След участието ми във Фермата все повече жени започнаха да ми споделят чрез социалните мрежи истинските си истории. Част от тях разказват, че се чувстват подтиснати и неуверени заради начина, по който изглеждат и дори обвиняват външния си вид за личните си и професионални неуспехи. Това ме накара да се замисля и така се роди идеята за Beauty Therapy„, споделя бившата фермерка.

Мариана Маринова

Мариана Маринова с важен ход след „Фермата: Нов свят“

„Напълно осъзнавам, че няма как една жена да отговори на критериите за красота на сто процента. Beauty Therapy ще се опита да открие най- вдъхновяващите историите на жени загубили „красотата си‘, за да им я върне обратно, а с нея да върне и вярата в себе си“, допълва тя.

Главна героиня в „Beauty Therapy“ може да е всяка жена. Стига само да е готова да разкаже личната си история на www.beautytherapy.club.

„Промяната ще бъде осъществена напълно безплатно. За нея ще се погрижат екипът ни от професионалисти: пластични и естетични хирурзи, ортодонти, дерматолози, диетолози,психолози, фитнес инструктори, стилисти, фризьори, гримьори и др.

Кампанията е с подкрепата на Revanesse – световен лидер в хиалуроновите филъри“, пояснява Мариана Маринова.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар