Силвия, която всички от „Фермата“ обикнаха, показа лошата си страна!

Силвия, която всички от „Фермата“ обикнаха, показа лошата си страна!
Гласувайте за статията

Силвия Митова се изяви като абсолютна каруцарка по време на битката във „Фермата“. Оказа се, че зад миловидното й личице се крие нещо доста по-страшно!

Миловидната блондинка Силвия, която в риалитито „Фермата: Нов свят“ се превърна във всеобщ любимец с добронамереното си поведение и симпатичното залитане по спортиста Сами Хоссни, се трансформира в каруцар по време на елиминационния дуел в шоуто, пише HotArena.

Силвия Митова от Фермата

Силвия Митова псува като каруцар във „Фермата“

В битката си за оцеляване с футболистката от Германия Велислава, Силвия загуби всякаква преднина и рухна пред желязно подготвената мъжкарана. Велислава направо я отвя в игрите, а сладката маникюристка се срина и физически, и психически. Това отключи неподозирани възможности в ругаенето, което започна да се включва буквално през минути. Псувните се редяха една след друга, което беше констатирано и от водещите Иван и Андрей.

След поредицата от поражения Силвия заключи, че е страшна лигла. „Ти помислили въобще, докато разпределяше точките в игрите“, попита Андрей, защото като втори дуелист именно тя трябваше да прецения коя битка колко носи за победителя. Силвия пък със самоирония му отговори: „Да, доколкото изобщо една блондинка може да мисли“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар