Синът на Деси Слава към майка си: Надявам се на брат ми да не му липсваш така, както липсваше на мен!

0

Поп-фолк дивата Деси Слава даде първото си интервю, след раждането на втория си син Борис. Оказа се, че певицата е странила от медийното пространство, защото е била в следродилна депресия.

”След като родих Борис, имах известно време следродилна депресия, която уж трябваше да отмине по-бързо, но не ме пусна толкова бързо. Чак сега от един-два месеца идва периодът, в който сякаш възкръсвам за ново начало. Преди майчинското чувство някак си потискаше артиста в мен.

Деси Слава и Майки
Деси Слава и Майки днес са много близки, но едно време нямаха възможност да бъдат заедно често

Но сега вече назрява момента да променя това. Въпреки че не съм спирала да ходя по участия, но не бях на сто процента в кондиция. От известно време имам желание и за някакви диети, защото доста се борих с килограмите и те ме надвиваха винаги и не успявах да намеря тази воля. Напоследък намерих сили да започна да правя някакви неща за себе си”, сподели изпълнителката на „Много съм добра“.

Деси Слава каза още, че често е отсъствала през детството на първородната си рожба Майки и не иска да допуска това с Борис. „Когато съобщих на Майки, че съм бременна и че ще има братче, той много се зарадва в първия момент и в следващия се разплака и ми каза: „Мамо, надявам се на него да не му липсваш така, както на мен си ми липсвала. Аз се разплаках заедно с него.“, изповяда се тя.

Междувременно чаровното миньонче работи по два нови проекта, единият от които съвсем скоро ще види бял свят.

Източник: Hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.