Семейна идилия за Поли Генова: Певицата е на седмото небе! (СНИМКИ)

Семейна идилия за Поли Генова: Певицата е на седмото небе! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Поли Генова изненада приятно приятели, колеги и почитатели. Певицата, която представи България два пъти на конкурса „Евровизия”, най-сетне показа бащата на сина си – холандецът Джо.

Изпълнителката на песните „Инат” и „Perfect love” сподели в социалните мрежи семейна фотосесия, а поводът е рождения ден на любимия й. „Изненада! Честит рожден ден, татко Джо! Благословени сме да те имаме в живота си. Благодарим ти, че си най-страхотният баща и се грижиш толкова добре за нас!”, написа Поли към кадрите, заснети от Красена Ангелова, и завърши пожеланието на холандски: „Много те обичаме!”.

Събитието предизвика емоционални реакции и коментари. Всъщност, Поли за първи път показва мъжа до себе си, а и сина си Даниел, защото до скоро качваше негови снимки само в гръб. Таткото пък певицата криеше повече от две години. Още преди да забременее, тя не издаваше дори името на любимия си. Може би от суеверие, предполагаше се тогава, тъй като Джо не се изявява на сцена, а и е холандец. И все пак Поли дълго време единственото, което беше склонна да издаде е, че мъжът до нея е чужденец.

Съдбата ги среща не при някое от пътуванията на Поли зад граница, а в Благоевград. И самата тя едва ли е можела да предположи, че ще открие любовта с чужденец в живописния град. Поли гостувала на наградите на „БГ Радио” през 2016 г. „Дойде да ме пита на английски дали може да се снима с мен. И аз така го погледнах”, споделяла е Поли, като е допълвала, че не е очаквала в Благоевград да я заговорят на английски език. Не отказала, снимала се с Джо. И толкова. Бързо го забравила.

На следващата година Поли и Джо се срещнали пак случайно на церемонията по раздаването на наградите на „БГ Радио”. И повече не се разделили. „Явно е било писано”, усмихва се влюбената певица. Дълго време двамата поддържат връзка от разстояние. Джо живее в Холандия, но заради работата си, която е свързана с командировки, пътува често. „Това, че пътува много не ме отказва, напротив, аз също обичам много да пътувам. В свободното си време търся различни дестинации, пътешестваме с най-близките ми приятели”, сподели Поли Генова. Двамата поддържат тази перфектна любов, за която пее в хита си „Perfect love”. „Перфектната любов я има навсякъде около нас. Всъщност тя – любовта, винаги е перфектна сама по себе си, защото това е най-божественото чувство”, убедена е чаровната изпълнителка.

Певицата много се изненадала, когато научила, че е бременна. С приятеля й не планирали да имат дете толкова бързо, но са говорили и искали. Веднага щом научила новината, Поли отлетяла за Холандия, за да му съобщи лично – очи в очи, а не по телефона или мейла. Казва, че искала да види реакцията му. това щяло да я убеди дали е нейния човек. Джо, разбира се, издържал теста.

А на родителите си казали доста по-късно – на годишнината от сватбата им. Джо се мести в България заради Поли. Дори не коментирали друг вариант, тъй като певицата била категорична, че в родината си се чувства по-добре. Дали ще има сватба, не се знае. Поли Генова не е споделяла, че планират, но бракът не им чужд като тема.

„Споменавали сме идеята за брак, но някак си не ни се иска да бъдем задължени и подтикнати от това прекрасно събитие, за да го направим”, споделяла е Поли още докато беше бременна. Тя се старае Джо да се чувства добре в България. Той пък учи езика ти, тъй като иска да се разбира с приятелите й и семейството, а Поли с удоволствие му помага. Певицата почти винаги го придружава на командировките му. С тях вече пътува и синът им Даниел, който се роди през април тази година, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар