Мариана Попова съсипва „Пътят на честта“ с лудата си ревност

Мариана Попова съсипва „Пътят на честта“ с лудата си ревност
Гласувайте за статията

Екипът на новия български сериал „Пътят на честта” се е видял в чудо. Невероятната ревност на певицата Мариана Попова изправи на нокти както актьорите, така и авторите на продукцията.

Всеки ден половинката на Веселин Плачков, който изпълнява една от главните роли – на Киро Християнина, го придружава на снимките. След всяка заснета сцена тя му устройва грандиозни сцени на ревност, без той изобщо да й дава повод. „Сниманият процес е направо невъзможен! Тази жена е истеричка”, възмутени са останалите актьори в сериала, които в дългата си практика никога не са се сблъсквали с подобен нелеп проблем.

Мариана Попова и Веселин Плачков

Мариана Попова ревнува лудо Веско

Мариана Попова се държала изключително провокативно с колежката му София Маринкова, с която той си партнира в любовните сцени. Когато двамата трябвало да снимат по-интимни кадри, 41-годишната Мариана се изнервяла и започвала да държи сметка на Веселин защо предната вечер не е видяла подобни сцени с героя му Киро в сценария. Попова го обвинявала, че прекалено се вживява по време на любовните сцени с красивата София и я гледа влюбено не само по сценарий. По време на един от скандалите им, провокиран от ревността на Мариана, тя дори му поставила ултиматум да избира между нея и сериала. Когато младата актриса понечила да се намеси, Попова я нарекла „мърла” и я заплашила, че ще стъжни живота й.

Драмите на снимачната площадка започнали още в първите епизоди, когато Киро Християнина имал любовна сцена с психарката Стела. Притеснени от присъствието на Мариана, актрисата Илияна Лазарова и Плачков едва-едва се докосвали. Бурната секс сцена, която трябвало да заснемат, напълно се провалила, тъй като актьорите не смеели да се приближат на по-малко от половин метър. Нелепата ситуация предизвика насмешка у зрителите на поредицата, които недоумяваха защо популярни актьори се държат като пубертети на първа среща.

Снимачният екип се надявал 41-годишната Мариана да се укроти, но любовта на екранния Киро с младата и красива Жаки буквално я извадило извън равновесие. Сценаристите вдигнали ръце от претенциите на певицата, която всеки път наблюдавала нацупена снимките на Киро Християнина с Жаки. Дори фактът, че от 3 години София е щастливо обвързана с радиожурналиста Драгомир Симеонов и двамата живеят заедно, не трогвал болезнено ревнивата Мариана.

За да угоди на патологично ревнивата си половинка, Веселин Плачков дори обмислял варианта да напусне сериала и предложил на сценаристите да убият неговия Киро. Това обаче изправило на нокти продуцента Маги Халваджиян и сценаристката Милена Фучеджиева. Те се видели в чудо какво да правят с героя му, тъй като това е един от централните персонажи. Колеги на Плачков пък недоумяват как може да позволи подобно отношение от страна на Мариана. Те прогнозират, че колкото и да обича певицата, едва ли ще остане с нея дълго, ако тя продължава да го ревнува без повод, да го следва по петите навсякъде и да пречи на кариерата му.

„След този абсурден случай едва ли някога повече Веско ще получи централна роля. Цялата гидия разрба за случилото се, това стигна до ушите и на режисьори, и на продуценти. Отсега нататък сигурно Плачков ще се снима като пето борче, ако изобщо някой го покани в по-мащабна продукция”, коментират в актьорските среди. За да опровергае слуховете, че спъва снимките на продукцията с болезнената си ревност, Попова публикува своя снимка с Веселин, колежката му София и нейната половинка Драгомир Симеонов. Това обаче изобщо не запуши устите на свидетелите на позорните сцени и вече се носят какви ли не легенди за случващото се на терен, пише Уикенд.

Мариана и Веселин се срещнаха за първи път в Кърджали, а се сгодиха през 2018 г. Миналата есен Плачков излезе от Къщата на „ВИП Брадър”, за да присъства на раждането на дъщеря им Екатерина. И двамата имат по една дъщеря от предишни връзки, които са връстнички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мариана Попова съсипва „Пътят на честта“ с лудата си ревност”

  1. ани

    Ное. 24. 2019

    Ех, тоз Веско бе сакън да не го изтърве…. Някой жени биха го „изхвърлили на боклука“, а МарЯнка лудо го ревнува 😀 😀 😀
    Обаче като се замисля, ако и аз изглеждах като нея със разцепена от стар хиалурон зурла и нос като на маймуна сигурно и мен щеше да ме е безумно страх да не изтърва единственият балък, който би ме взел…. 😀 😀 😀 😀

Добавете коментар