Къци Вапцаров скри Шапката на всички!

Къци Вапцаров скри Шапката на всички!
Гласувайте за статията

Голяма изненада сервира Шапката в „Маскираният певец“. Изпълнителят под тази маска бе сред най-неспряганите имена в шоуто, но миналата вечер най-после стана ясно кой е това, а именно шоуменът Къци Вапцаров.

Появата му изненада не само зрителите в залата и пред екрана, но и детективите. Никой от тях не успя да разпознае Къци Вапцаров. В последната си изява на сцената на шоуто той бе подготвил тематичната песен „Шапка ти свалям“ на Криско. От шоуто зарадваха феновете с още една голяма изненада – на финала на предаването ще видим отпаднал участник с изцяло нова маска.

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров се представи великолепно в „Маскираният певец“

„Много образи имитирах в това шоу. Гледах ги в интернет – Криско, Рафи, Мариан Вълев и др. Стараех се да имитирам не само пеенето, но и жестовете им. Това е едно страхотно шоу и искам да благодаря на продуцентите за поканата. Аз не бях пял от много време. Мислех си, че ще е доста по-леко, но като видях останалите таланти ми се наложи да се стегна. Успях да изненадам и самия себе си“ сподели Вапцаров от сцената, веднага след като свали маската на Шапката.

„Яд ме е само, че няма да успея да изпея всички песни, които си бях измислил“ добави шоуменът, което провокира водещите да се заинтересуват коя щеше да е следващата песен, която Шапката щеше да изпълни на сцената. „Бях си подготвил Queen – Somebody to love,” каза Къци, а Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека го помолиха да изпее поне малка част от подготвената с толкова старание песен.

Източник: Hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар