Дженифър Анистън щастлива и усмихната

0

Последно чрез снимките си в профила, актрисата ни показа каква е причината рано сутрин да отива с усмивка на работа. Отговорът е прост: заради приятната компания, в лицето на един от домашните си любимци кучето Клайд.

Дженифър бе придружена от своето куче на повечето от последните публикувани снимки. „Най-добрият приятел на жените… Водя Клайд на работа днес“, написа Анистън за кадрите. Откакто Дженифър Анистън се сдоби с Instagram профил, тя не спира да ни усмихва с различни позитивни кадри или мили спомени.
И можем да добавим още една причина за добрата форма и настроение на актрисата. Съвсем скоро стана ясно, че актьорите от обичания сериал „Приятели“, превърнал се в световен феномен, водят преговори с NBC, за да се съберат отново след 25 години за специално издание на формата. Милиони фенове по света в момента се надяват отново да видят любимите си герои заедно. Ако не друго, поне в социалните мрежи се убеждаваме, че в реалния живот актьорите също са приятели и поддържат топли отношения едни с други.

Както не веднъж сме отбелязвали Джен е сред актрисите с перфектна визия независимо от годините си. Макар в личен план да има сривове и върходи, то кариерата й е винаги активна и успешна, една независима и модерна жена е тази любима героиня от „Приятели“.

 

Източник: цитирано по изданието „Ева“

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.