Драго Чая разплака Венета Райкова в ефир!

Драго Чая разплака Венета Райкова в ефир!
Гласувайте за статията

Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая, разкри някои съкровени неща за себе си и за своя живот досега. Той отвори своята душа пред Венета Райкова!

Драго Чая беше специален гост на Венета Райкова в предаването „Папараци“ по bTV. Телевизионният водещ разкри някои от най-съкровените неща на своята душа, видя Kliuki.bg.

Драго Чая

Драго Чая най-накрая живее в хармония със себе си (снимка: bTV)

Драганов успя да разплаче дори самата водеща с разказа си за своята починала баба, с която често общувал насън. Последния път, когато я сънувал, тя му намекнала да отиде на гроба й и като го сторил, видял, че надгробната плоча е паднала.

Слушайки историята на госта си, Венета Райкова избухна в силен плач. Тя му обясни, че плаче не само за неговата баба, но и за своята, която е оказала голямо въздействие в живота й.

Двамата си поговориха и за отвъдното. Вени, както всички знаем, е много вярваща в задгробния живот, но и Драго Чая се оказва такъв. Той лично се е убеждавал, че има хора, които виждат отвъд.

Драгомир Драганов е вече на 48 г. и е категоричен, че не иска да има дете, тъй като няма да може да се грижи подобаващо за него.

„Аз и куче да имам, то още умре с моя начин на живот. От 7 дни в седмицата 5 не съм там, където живея.“ – каза Драго в ефира на БТВ.

Относно своите приятели, той разкри кои са най-близките му такива. Катя и Здравко от „Ритон“ са хората, които е допуснал най-близо до себе си. С певицата Тони Димитрова е свързан най-дълбоко емоционално, а от Лили Иванова е научил най-много.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар