Зорница Линдарева: Никога не съм била фатална жена! (Тачовица с огромна промяна)

Зорница Линдарева: Никога не съм била фатална жена! (Тачовица с огромна промяна)
Гласувайте за статията

Зорница Линдарева не желае да я възприемат по начин, който не отговаря на същността й. Тя се има за добро момиче, но имиджът й е по-скоро напълно противоположен.

Зорница Линдарева вече няма да носи екстеншъни на главата си, научи HotArena от самата нея.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева не е фатална жена

Известната манекенка и риалити звезда махнала окончателно изкуствените кичури преди няколко месеца, а пак тогава подстригала и изсветлила косата си. „Предприех всичко това, защото не желая хората да ме приемат като фатална жена. Никога не съм била такава”, сподели пред „Уикенд” участничката във „ВИП Брадър” и „Биг Брадър: Мост Уонтед”.

Съвсем наскоро Зори беше поканена за лектор в столичен център по психология. Тя първоначално се съгласи да държи реч по темата „Комуникацията между хората”, но в последния момент отмени ангажимента си. Причината да се откаже стана негативен коментар по неин адрес в интернет.

„Някаква психоложка написа много обидни думи за мен в сайта на центъра. Не исках да влизам в конфронтация, затова реших да не чета заплануваната лекция. Нямам желание да се забърквам в излишни скандали”, категорична е Линдарева.

Припомняме, че Зорница Линдарева нашумя преди години като любовницата на Стефан Манов – Тачо – съпруга на Жени Калканджиева. Връзката им обаче се оказа дълга едва няколко седмици.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар