Наследникът на Гришо: Сега това е мъжът, който задоволява Никол Шерцингер!

0

Никол Шерцингер окончателно прежали Григор Димитров. Бившата половинка на най-добрият ни тенисист има нова тръпка. И каква изненада–той е спортист!

Този път сърцето й е превзето от ръгбиста Том Еванс, разкриват от „Сън”. Подобно на Гришо и той е един от любимците на дамите в спорта, пише „България днес”.

Никол Шерцингер и Том Еванс
Том Еванс е новият на Никол Шерцингер

Еванс е на 34 години и е запозна с Никол покрай участието си в „Х Фактор”. Той е роден в Зимбабве, но е състезател по ръгби на Шотландия.

Том фанатизираше Никол още преди да я срещне в шоуто. Винаги е казвал, че е една от най-красивите жени в света. Тя също го хареса изключително много. Но дълго време двамата не се престрашаваха да излязат на среща, само си разменяха шеги и погледи”, разкрива източник на изданието.

След седмици на кратки съобщения в социалните мрежи, Том най-накрая се престрашил и я поканил на вечеря.

„Видяха се, забавляваха се, и не прибързаха. И двамата чакат да се свърши шоуто, за да видят какво може да излезе от отношенията помежду им”, допълват познати на двамата.

Еванс участва в шоуто с още двама мъже и показа певчески умения. А още при първата им среща на сцената Никол подхвърли: „Тези момчета са горещи, а аз съм свободна жена”.

Ръгбистът е третата спортна звезда, която топли леглото на хубавицата. Преди това, освен с Гришо, Никол имаше връзка и със световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. И още една закономерност–и тримата са доста по-млади от Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.