Еротика във „Фермата“: Жените стенат в ръцете на мъжете!

Еротика във „Фермата“: Жените стенат в ръцете на мъжете!
Гласувайте за статията

Този сезон на „Фермата“ засега се отличава като един от най-богатите в сексуално отношение сезони. Зародиха се няколко връзки, а вече се вижда, че жените нямат нищо против да бъдат докосвани по-интимно от силния пол в предаването!

Масов еротичен масаж превъзбуди участниците в риалитито „Фермата“, пише HotArena.

Фермата

Еротични гледки в спалнята на „Фермата“ възбудиха зрителите

Жените стенат в ръцете на мъжете, а охкането им, придружено с кикот, оглася спалнята.

Участничките в шоуто си извоюваха удоволствието да бъдат здраво намачкани, след като победиха мачовците във викторина с исторически въпроси. Наградата за позналите верните отговори беше масаж.

Без да се церемони, треньорът Сами Хоссни яхна учителката Маргарита. Докато тя се опъваше по корем в кревата, съблазнителят седна върху нея и започна да „разточва“ гърба й с бамбукова пръчка. Предизвикателната поза моментално предизвика пиперливи майтапи. Мъжете не пропуснаха да се пошегуват с „бамбука“ на Сами, а той отговори на шегите със самодоволна усмивка.

Междувременно, на съседното легло, Красимира, също по корем, охкаше под любимия й Митко Калайджиев. Младият бизнесмен лежеше върху красавицата, но с лице към тавана, а двамата се търкаха гръб в гръб и мъркаха щастливо. „Като мечка се въргаляш“, скастри го театрално домакинята, но не се отказа от мечешката му любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар