Най-после: Това, което искаше Галена спрямо Преслава, се случи!

Най-после: Това, което искаше Галена спрямо Преслава, се случи!
Гласувайте за статията

Галена катурна Преслава временно от чалга трона. „България Днес“ пише, че Галена ще закрие предстоящия концерт на „Пайнер“ на 3 декември в Пловдив.

Чест, която се полага само на най-силното име в поп-фолка, и е по-важна дори от награда. През 2016 г. Галена бойкотира фирмата и шефа си Митко Пайнера и изобщо не се появи на концерта. Тогава беше сърдита, че не е била отличена за певица на годината, а статуетката отиде при Преслава. И приятелството им приключи.

Галена и Преслава

Галена най-после победи Преслава

През последните три години Галена ту отсъстваше от големите концерти, ту се появяваше за кратко в средата на събитията. Но на финала винаги беше Преслава. Тази година по неясни причини добричлийката е аут от грандиозното мероприятие. И бившата й приятелка ще бъде последната, която ще хване микрофона. Галена дори специално ще се върне от турнето си в САЩ, където има планирани изяви с Фики. Синът на Тони Стораро остава отвъд океана, но колежката му няма да пропусне възможността отново да бъде център на внимание.

Галена грейнала при мисълта, че отново ще пее последна, и отсега е започнала подготовката за голямо зрелище, с което да „взриви“ публиката в пловдивската зала „Колодрума“. За кратък момент Емануела и Анелия се намесили в битката за закриването, но бързо отпаднали от сметките, за да бъде погалено егото на смядовската им колежка.

Неназовани певици прибягвали и към хитрини, за да си уредят по-сериозно присъствие в Пловдив. Всяка от тях има разрешени 6 минути престой на сцената и в това време трябва да вмести микса си от песни. Но изпълнителките правели по-дълги представяния, като се надявали никой да не забележи. „Ако трябва да угодим на всички и да ги оставим дълго на сцената, концертът ще продължи два дни“, коментира се из коридорите на „Пайнер“. Засега не е ясно кой ще открие концерта, но с най-големи шансове е Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар