Игри на волята: Шокиращо разкритие за Юлиян разкри защо той се държи така с жените!

Игри на волята: Шокиращо разкритие за Юлиян разкри защо той се държи така с жените!
Гласувайте за статията

Юлиян Златев е определян от мнозина като злобен и заядлив. Жените в „Игри на волята“ не го понасят, но се оказва, че животът му никак не е лесен.

Учителят Юлиян е един от най-силните играчи в „Игри на волята“, а доскоро и един от най-големите дразнители. Освен в битките, той е и един от основните лидери, въпреки постоянното напрежение което има около него, заради отношението и поведението му.

Игри на волята Юлиян

Юлиян от „Игри на волята“ е с тежко детство

Повечето от жените смятат, че той се държи грубо и арогантно към тях, но това си поведение не показва към мъжете. И разбира се, зад подобни поведенчески крайности винаги се крият неподозирани проблеми от детството.

Оказва се, че и Юлиян не прави изключение от психологическата аксиома. В миг на откровеност накаханият играч сподели с останалите от племето на Траките, че е имал доста трудни отношения с майка си и баща си, от които никога не се е чувствал обичан.

Признанията му обаче предизвикаха смесени реакции от останалите, голяма част от които не желаят да му пригласят в нищо и демонстративно странят от него.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар