УАУ! Новият на Ася Капчикова е гадже-мечта! (Подробности за него)

УАУ! Новият на Ася Капчикова е гадже-мечта! (Подробности за него)
Гласувайте за статията

Ася Капчикова заби пореден богаташ. Мъжът до красавицата развива самостоятелен бизнес и е малко по-възрастен от блондинката.

Двамата са заедно от няколко месеца, но упорито крият връзката си. Засега не се появяват заедно на публични места. Ася иска да види как ще потръгне връзката й с новия, страхувайки се, че може да я изостави, след като стане популярен.

Ася Капчикова

Ася Капчикова е с ново гадже

Капчикова сама се издаде за новото си завоевание. Тя качи видео от поредната си разходка в гората. От кадрите се вижда, че тя е в компанията на мистериозен мъж. След това Капчикова сподели с феновете си ново клипче. На него блондинката се вози в тузарски джип, а на шофьорското място е същият мъж.

Новото гадже на Ася я заплава по планинарството. Откакто е с него миската е всеки уикенд в гората, където се любува на есенната приказка. Тя признава, че най-сетне е срещнала истинската любов.

Ася стана известна покрай връзката си с Криско. Любовната им връзка приключи след година. След нисичкият музикант плеймейтката се хвана с никому неизвестен мъж – Живко. За него се говори, че е един от най-крупните вносители на черна и бяла техника в България откъдето идва и прякора му Живко Хладилника. Двамата бяха заедно няколко години, но Ася му би шута.

Сега Ася здраво е завъртяла главата на новия си, когото определя като романтик и всеки ден получава букети от него, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар