Тя беше психолог на националите, а сега работи при Слави!

Тя беше психолог на националите, а сега работи при Слави!
Гласувайте за статията

Едната от секси психоложките на националите Лилия Стефанова се уреди в телевизията на Слави Трифонов. Добилата скандална слава покрай нападките на Николета Лозанова терапевтка получи своя рубрика в шоуто на гологлавия водещ, видя HotArena.

Блондинката ще коментира злободневни теми. Тя получи предложението за работа, след като плени Слави с чара си. „Ти си толкова красива за психоложка“, възкликна Трифонов в присъствието на Лилия.

Слави Трифонов и Лилия Стефанова

Слави Трифонов се сдоби с нов психолог

Стефанова влезе и в ролята на психоложка на Слави. Тя му даде някои ценни съвети за личния живот. Според нея, ако човек си повтаря колко е успешен и вярва в любовта, рано или късно всичко ще се нареди. Тя разкри още, че се занимава с клинична психология и има богат опит с всякакви поведенчески изменения, пише „България Днес“.

Не бе подминат и скандалът с Николета Лозанова. Плеймейтката, която е сред любимките за скечове на Слави, отново бе избъзикана от него. „Николета не беше ли предишната психоложка на националния отбор?!“, запита той. Tова предизвика бурен смях от страна на Лилия.

„Не съм чувала такова нещо“, каза тя. След това добави, че не обръща внимание на критиките. Те означавали, че си е свършила добре работата.

Слави обаче не остави Николета на мира. „Тя беше много заангажирана с националния отбор и с някои от футболистите заедно си гледат децата“, продължи с шегите Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар