Още не се е родило първото им бебе, а Наум Шопов и Теа искат вече още едно!

Още не се е родило първото им бебе, а Наум Шопов и Теа искат вече още едно!
Гласувайте за статията

Наум Шопов – младши и Теа Минкова са в трепетно очакване на своята първа рожба. Те обаче вече мислят и за бъдещето си, в което виждат поне още едно дете на хоризонта!

Актьорът Наум Шопов и половинката му Теа Минкова няма да правят стая за бебето, което очакват. Щом се роди наследницата на семейство Шопови, ще спи при майка си и татко си.

Наум Шопов и Теа Минкова

Наум Шопов и Теа Минкова се носят на върха на щастието

„Първоначално бебето ще спи при нас, затова купихме само кошарка“, разкри Наум в свой лайф в социалните мрежи.

Бъдещият татко и половинката му показаха каква кошарка точно са купили за първата си рожба. Освен легълцето, те се сдобиха и с най-необходимите неща, които трябват за едно новородено, като в това число влизат корито и шезлонг за къпане на пеленачето.

Изборът на количка се оказа най-труден, но Теа и Наум решиха тя да е в тъмносив цвят, а Шопов обясни: „Мислим за бъдещето, като имаме второ дете, то да може също да се вози в количката, затова не се обвързваме с цветове, типично за даден пол“.

Както стана ясно, младите родители са в очакване на момиченце. „Нямахме строги изисквания за пол, но истината е, че и двамата предпочитахме момиченце и затова сме много щастливи. Ще си имам още една принцеса вкъщи“, с радост разказва Наум, пише Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар