Красотата им е наследствена

Красотата им е наследствена
Гласувайте за статията

Катрин Зита-Джоунс е горда майка на две пораснали деца – 16-годишната Карис Зита-Дъглас и 19-годишния й син Дилън Майкъл Дъглас.

Подобно на красивата си майка, Карис също е обичана от обектива и когато двете се появяват на различни събития заедно, обикновено обират овациите. Да, предстои да видим до колко наследниците на популярната двойка Катрин и Майкъл Дъглас ще тръгнат по стъпките на родителите си, но определено в това семейство женската хубост е очевидна.

 


Наследницата на Катрин Зита Джоунс не само много прилича на нея, но и позира също толкова добре като известната си майка. Модна къща Fendi е забелязала това и побърза да направи Катрин и Карис  свои лица на линията си за чанти Me And My Peekaboo.
Кампания ни показва красивата връзка между майка и дъщеря и от кадрите от фотосесията това наистина си личи.Снимките са правени в живописния Рим.
И за финал нека цитираме отново красивата Катрин Зита с един хубав израз – „За да бъдеш красива и обаятелна жена, трябва да си силна и уверена.

Просто е задължително да останеш силна“, казвала е Катрин Зита-Джоунс и се старае да бъде добър пример за дъщеря си очарователната Карис Дъглас.

 

 

 

Източник: сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар