Как да започнем новата 2020-та година

Как да започнем новата 2020-та година
Гласувайте за статията

Да, приближаваме смело към края на 2019 година. И нека сега отново си дадем разносметка за изтеклото време.

Добре е да изпратим тази година с положителен тон – трудна или не, 2019 – та също ни ее научила ан нещо. Нека вземем само поуките от нея и да се заредим с нови очаквания за идната година.

И така нека оставим зад гърба си – невдоволството, ненужните приятелства, разочзрованията, страховете си. Няма нужда да влачим със себе си и за в бъдеще  стреса, страховете си, товара на нерешените проблеми, чувството за вина, съжаление за миналото в новата фаза от живота ни.

Нека забравим неспокойството и чувството за несигурност. Да се разделим с чувството да знаем всичко предварително и да сме подсигурени. Нека имаме понякога възможнсот да изживеем мига си изцяло.

Нека подредим финансите си, защото те внасят много напрежение в мислите ни. И да се освободим от излишните разходи. лпитп не ни дават настроение. И ще завършим, с един прекрасен съвет, както се коментираи от изданието Една. Бг, а именно – Не се опитвайте повече да очаквате одобрението на всички. Вашата уникалност ви прави специални.

Желаем всеки сам да обича себе си, за да спечели и важните за него хора. Пожелаваме следващата година да Ви е още по-успешна!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар