Традициите са, за да се нарушават

Традициите са, за да се нарушават
Гласувайте за статията

Традициите са, за да се нарушават. Това определено важи и за кралската фамилия на Великобритания. Кейт Мидълтън и Меган Маркъл продължават да ревизират многовековните порядки в британското кралско семейство. Преди няколко дни Кейт отказа участие във важна церемония заради децата си.

Кейт Мидълтън е трябвало сама да се погрижи за малките. Семейството на принц Уилям има само една бавачка, както и Меган и Хари, за разлика от техните предшественици, които са расли сред цял отбор бавачки и гувернантки.Самата кралица на Острова – Елизабет Втора, която днес изглежда като пазител на статуквото, нарушава традициите, като отказва на раждането на Чарлз през 1948 година да присъства министър, за да удостовери, че престолонаследникът се е появил жив и здрав и не е подменен с друго бебе с цел сигурността на короната.
Самите принцове Уилям и Хари се оказаха още по-големи революционери, взимайки за съпруги жени без аристократично потекло, а Хари – и небританката, разведената и от смесен произход Меган.
КОлкото и консервативни да са обичаите на благородниците, все пак с времето нещата се променят и никоя сила не може да спре хода на времето.

Източник : Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар