Венета Райкова разкри причината за сълзите си в ефира! (още подробности)

Венета Райкова разкри причината за сълзите си в ефира! (още подробности)
Гласувайте за статията

Венета Райкова се разрида в ефир и смая зрителите, после разкри и причината за сълзите си!

Русокоската Венета Райкова трогна приятели с емоционално откровение във фейсбук. Коментарът й бе към пост с интервюто й с Драго Драганов за последния епизод на предаването „Папараци”. Водещата и автор на бестселъри се разплака в ефир, което обясни така:

Венета Райкова

Венета Райкова отдавна е осъзнала истинския смисъл на живота

„Защо се разплаках снощи? С Драго започнахме заедно кариерите си в БНТ през 1992 година и можем да си кажем всичко в очите.

Когато започнахме да говорим за починалите си роднини, емоциите, разбираемо, се покачиха… Баба ми почина скоро, заедно с дядо ми /родителите на майка ми/ са погребани на гробището в „Бояна”.

Често ходя там и гледам към София и виждам колко безсмислена е борбата за победа, за кариера, защото всички свършва там. До тях е погребан мой познат, един от най-богатите хора, почина млад, по нелеп начин.

Там, на гробищата, разбираш, че бедни и богати завършват на едно и също място, ковчега няма джобове…”, сподели развълнуваната Венета Райкова.

Знаем, че тя се е отдала единствено на сина си Патрик и на работата си. Но успя да запази и отлични отношения с вече бившия си съпруг Тишо.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар