Галя Щърбева стресна с вида си, не могат да я познаят!Галя Щърбева е станала

неузнаваема, видя репортер на вестник „Уикенд”. Красивата, чаровна и сексапилна някога водеща от Нова тв е напълняла и повехнала само за две години, откакто предаването й „Комбина” бе свалено от ефир. Бившата звезда вече гони по килограми най-добрата си приятелка Лора Крумова. [caption id="attachment_435629" align="alignright" width="300"]Галя Щърбева Галя Щърбева заприлича на Лора Крумова[/caption] Пълната промяна в Галя Щърбева започнала да настъпва, когато я понижили от водещ, продуцент и автор на обзорно политическо предаване в най-обикновен репортер в сутрешния съботно-неделен блок „Събуди се”, твърдят хора от Нова тв. На това най-ниско ниво в тв журналистиката бившата красавица е битувала цели две години, докато преди броени дни не я повишиха до „автор”. Стъпалото, на което са поставени колегите й Васил Иванов, Мон Дьо, Мария Йотова и Тина Ивайлова. И ако за обикновените трудоваци в телевизията няма нищо притеснително в това да ги наричат „репортери”, за Щърбева било крайно унижение. Тъй като тя е станала водеща още преди да навърши 25 години. Понижението в тв йерархията се отразило зле не само на честолюбието, но и на външния вид на Щърбева. Преди дни тя бе водеща на наградите „Нова подкрепя българските филми” в Дома на киното и видът й меко казано не беше най-добрият, който е показвала.

Лицето й нямаше нищо общо със свежия си вид от времето, когато стоеше на екран. То бе повехнало, отпуснато, с торбички под очите и доста окръглено. Бившата водеща е качила поне 10 килограма, откакто работи зад кадър.

От пръв поглед се вижда, че тя от години не е спортувала, защото тялото й е изключително отпуснато. Кожата на ръцете й виси, коремът стърчи напред като на бременна, а през опънатата по тялото рокля на церемонията избиваха паласки. Галя е на път да се превърне в копие на Лора Крумова по отношение на фигурата си. Никой не може да каже със сигурност каква е причината за тази негативна метаморфоза. Смята се обаче, че бившата водеща е изпаднала в състояние, подобно на депресия, когато е била свалена от екран. Тогава се запуснала и се докарала до положението, в което е в момента.