Избухна: Ники Илиев жъне нечувани успехи без Саня! (отвори ли му се късметът)

Избухна: Ники Илиев жъне нечувани успехи без Саня! (отвори ли му се късметът)
Гласувайте за статията

Ники Илиев направи истински удар с последния си филм!

Истински финансов удар е направил Ники Илиев с последния си засега филм – „Завръщане”. Само за месец той е събрал 700 хиляди лева от продажба на билети на зрители в киносалоните.

Ники Илиев

Ники Илиев на върха на успеха без бившата си жена

Много малка част от тази завидна сума обаче ще остане в джоба на режисьора, който е и продуцент и сценарист на лентата.

Ако някой е започнал да завижда на Ники Илиев, че е на път да стане милионер, благодарение на един-единствен филм, по-добре е да се въздържи. Оказва се, че „Завръщане” е истински касов бум. Но не за своите създатели, а за кината, които го излъчват, и за разпространителите си.

При първите ще отидат над 60 на сто от всички пари, които филмът събира от билети, обясниха пред вестник „Уикенд” продуценти. Известен процент от останалата част от сумата ще влезе в касата на Би Ти Ви като разпространител. И едва след тези отчисления ще бъде ясно точно колко ще остане за хората, създали филма.

Груби сметки показват, че това едва ли ще са повече от 130-150 хиляди лева, които ще бъдат разделени между тримата продуценти – Ники, Башар Рахал и Богомил Грозев. Това ще бъде тяхното заплащане за труда им по създаването на лентата, продължил цяла година.

Въпреки че няма да стане богат със „Завръщане”, Ники е споделил със свои близки, че това е най-успешният му филм до момента. И като финансови постъпления, и по отношение на качеството. Затова е решил да прави продължение.

Той вече е започнал да пише сценарий за развитието на историята на четиримата приятели в лентата, които се борят да запазят къща в Стария Пловдив. Тя е заплашена от разрушаване от дългогодишен техен враг. Снимките щели да започнат следващото лято.

Заради краткия срок секссимволът не губел време да се тюхка колко богат е можел да бъде, ако не делеше приходите от труда си със своите разпространители. А се бил хванал здраво за работа.

Предвидено е в продължението да участват всички звезди от първата част – освен Ники това са още Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Диляна Попова, Евелин Костова и Искра Донова.

Ще се включат и други популярни актьори. Които ще превърнат бъдещия филм в още по-силен магнит за зрители от този, който в момента се върти в кината.

Най-вероятно обаче сред актьорите в „Завръщане” 2 няма да намери място доскорошната основна партньорка на младия режисьор – бившата му съпруга Саня Борисова.

В кино средите се шегуват, че „Завръщане” е най-добрият филм в кариерата на Ники, защото е първият, в който тя не участва. Очаква се занапред да има още много заглавия без красивото лице на Саня, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар