Скандални разкрития за новата Мис България Радинела Чушева! (виж тук)

Скандални разкрития за новата Мис България Радинела Чушева! (виж тук)
Гласувайте за статията

Два пъти по-дърт любовник платил короната на Мис България Радинела Чушева!

Нагласен ли е конкурсът Мис България и възможно ли е „такова нещо“ са въпросите, които цяла България си задава от почивните дни. Повод стана избирането на Радинела Чушева за най-красива българка.

Мис България

Короната на новата Мис България купена от дърт любовник

Тя е добре познато лице от малкия екран. Беше адреналинка в „Господари на ефира“ и никой нямаше против да се кълчи по бюрата в забавното предаване. Но когато онзи ден й връчиха приза за Мис България, нещата загрубяха.

В нета заваляха коментари от сорта на „Пак ли ще се излагаме?“, „Откога силиконките станаха най-красиви?“, „Тази е меко казано недостойна“… И това са възпитаните, културни коментари.

Слуховете намекват, че Радинела Чушева се е сдобила с короната благодарение на богат любовник, който уредил нещата. Злите езици говорят, че той е повече от два пъти по-възрастен от 23-годишната Радинела.

В момента тя е студентка по журналистика в УНСС и изобщо не се трогва от масовото неодобрение.

„Много благодаря на всички за подкрепата! Благодаря на журито, че ми се довери. Благодаря на организаторите, защото ме научиха на много! Истински щастлива съм! Относно лошите коментари – те винаги ще са приети с усмивка.

Защото смятам, че Мис България трябва да бъде комплекс от много качества. Класа, маниери, интелект, поведение и умението да говориш пред публика. И смятам, че точно с това спечелих любовта на журито! Определено снимките са лоши, винаги изкарват неверни визии за нещата. Но който ме познава и подкрепя, благодаря от сърце!“, каза Радинела.

Отприщването на негативните емоции подозрително напомня отзвука на цяла България покрай избора на Тамара Георгиева и Антония Петрова, пише вестник България днес. Радинела ще представи България на Мис Планет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар