Супер секси: Алисия гореща дори пред печката в кухнята! (виж тук)

Супер секси: Алисия гореща дори пред печката в кухнята! (виж тук)
Гласувайте за статията

Алисия супер секси дори като готви!

Фолк певицата Алисия се оказа дама с много скрити таланти. За изпълнителката не е проблем да приготви дори любимите си палачинки преди или след участие, докато е още със сценичен костюм.

Алисия

Алисия готви по къси полички

Изпълнителката сподели кадри как умело върти тигана и прави любимата закуска на сина си. При това по минижупи ботушки, пише вестник „България днес”.

И въпреки че този тоалет повече подхожда за сцената, а не за кухнята, не можем да съдим Алисия, че е по къса пола, докато готви.

Дори ние бихме пробвали палачинките й, коментират множество фенове под фотосите. А, да си признаем честно, също не бихме отказали.

Припомняме, че наскоро Алисия се похвали и с друго – със сбъднатата мечта на сина си Валерко. Малкият наследник на изпълнителката и футболиста Валери Божинов се срещна с идола си Кристиано Роналдо.

Изненадващата среща се случи в мрежата по време на живо включване на Роналдо, в което фенове от цял свят имат възможност да видят и разменят няколко думи със спортиста.

Синът на Валери Божинов и легендата във футбола си разменят няколко жеста и се поздравяват, а срещата им не трае дълго. Тъй като милиони напират да се докоснат дори за секунда до Роналдо. Докато се вижда с феновете си, португалският нападател гушка 1-годишната си дъщеря Алана Мартина.

Божинов-джуниър е заедно със свой приятел, когато в събота вечерта успява да се свърже с Роналдо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар