Даниел Петканов със сринато самочувствие заради плешивост: Присажда си коса! (виж тук)

0

Даниел Петков си присажда коса в Турция, самочувствието му се сринало!

Даниел Петканов е започнал да оплешивява в областта на темето. И сериозно се замисля да се подложи на процедура по присаждане на коса. Той признава, че от известно време насам олисялата му глава се е превърнала в непреодолим комплекс за него. Затова проучил какви са възможностите да подобри външния си вид.

Даниел Петканов
Даниел Петканов в криза заради косата

Водещият на „България търси талант” вече минал през първата консултация със специалист и се спрял на турска клиника. Твърди, че цените на интервенциите там са много по-евтини в сравнение със същите у нас.

„Искат ми само 1800 евро, а в България стигат до 10 000, което е безумие. Срещнах се с доктора, който провежда манипулацията. Целият екип се държа с мен много мило и любезно, така че най-вероятно ще им се доверя. Имам още малко време да реша оконачателно”, коментира Лудия репортер.

Той имал някои колебания. Притеснявал се дали всичко ще премине благополучно, дали вложените средства ще си заслужават и дали ще се хареса. Страхувал се и от страничните ефекти като кръвоизливи, инфекции и белези, но суетата му сякаш надделявала.

Даниел Петканов не се притеснява да сподели, че плешивото теме му е докарало проблеми със самочувствието. Перчемът му бавно започнал да окапва още преди няколко години и това му повлияло негативно.

„Имах много хубава коса и затова трудно приех раздялата с нея. Все пак съм популярно лице, имам телевизионни изяви, не е добре да занемарявам визията си”, обяснява Даниел. Съпругата му Алекс Петканова го окуражила и обещала да пътува с него до Истанбул, за да му вдъхне смелост и морална подкрепа.

Процедурата по присаждане на коса става все по-популярна. Много родни звезди като Димитър Бербатов, Мустафа Чаушев и Ваня Джафрович вече прибегнаха до тази интервенция и сгъстиха косите си чрез модерни методи.

Повечето нашенци предпочитат турките клиники, защото там цените са по-евтини и интервенциите са по-достъпни. Безвъзвратно в миналото са останали перуките тип „килим”, с които се обзаведоха Боби Михайлов и Вальо Михов преди десетилетие, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.