Голяма драма: Щерката на Цветанов безработна в САЩ! (още подробности)

Голяма драма: Щерката на Цветанов безработна в САЩ! (още подробности)
Гласувайте за статията

Голямата щерка на Цветанов се оказа безработна в Щатите!

Най-голямата от трите дъщери на Цветан Цветанов е напуснала позицията си на анализатор в Световната банка в Ню Йорк, видя „Ретро“. Гергана Цветанова сама е обявила, че е прекратила кариерата си там след 1 година 8 месеца работа за престижната институция.

Цветанов

Щерката на Цветанов безработна в Америка

Едва ли причината за напускането й е заплащането. Тъй като справка със средната заплата за нейния пост показва, че годишно служителите от този ранг получават по около 60 хиляди долара.

Какво обаче ще е новото амплоа на дъщерята на евроатлантика, не е ясно. Знае се единствено, че тя продължава да живее в Щатите.

Вероятно няма да й бъде трудно да започне нова работа, тъй като има отлична диплома от престижния университет „Бат“ в Югозападна Англия.

Там тя завърши бакалавър в специалността „Политика и международни отношения“. Магистратурата й пък е „Международни въпроси“ в не по-малко известния и реномиран Колумбийски университет.

Откакто е заминала зад граница, най-голямата от трите щерки на бившия втори в ГЕРБ се прибира в България само по празници.

Летния си отпуск също прекарва със семейство. Като от снимките й в социалните мрежи става ясно, че и през лятото на 2019 г. отново е била на море с родителите си и двете си по-малки сестри.

Въпреки че Гергана е най-голяма, средната дъщеря на Цветанов – Василена, е едни гърди пред кака си по отношение на личния живот. Ученичката вече има сериозен приятел, с когото се залюбили именно покрай училището.

Връзката й с тийнейджъра Ростислав не е тайна от майка й и баща й. А съвсем наскоро фотографите на „Ретро“ засякоха Цветанови да напускат в приповдигнато настроение баровската кооперация на „Артекс“. Където живеят, заедно с кандидат-зетя си, който явно е чест гост в дома им.

Очевидно любовният живот не е приоритет за каката Гергана. Която се е устремила да гради кариера и да върви по стъпките на татко си, изучавайки тънкостите в политиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар