Ново 20: Сузанита влюбена в Слави Трифонов! (още разкрития)

Ново 20: Сузанита влюбена в Слави Трифонов! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Сузанита се обясни в любов на Слави Трифонов!

„Слави Трифонов е една от любимите ми личности”, похвали се певицата Сузанита. Тийн дивата сподели, че той е нейн идол, в отговор на въпроси на свои фенове, пише вестник „България днес”.

Слави Трифонов

Слави Трифонов се сдоби с нова обожателка

Тя допълни още, че Анджелина Джоли е друг нейн кумир. И много иска да се запознае с нея.

След признанията на Сузанита, че харесва Слави, мнозина решиха, че Дългия може да върне жеста. И в знак на признателност да я покани в новосформианата си телевизия.

Най-малкото като гост в своето шоу. Като имаме предвид скандалната слава на щерката на Орхан Мурад и целенасочено предизвикателното й поведение, съмняваме се поканата да пристигне скоро.

Слави Трифонов неведнъж е осмивал подобен род „звезди“ и дори си е позволявал да се шегува публично с тях. С Орхан Мурад обаче са в приятелски отношения, затова не се знае.

Припомняме, че Сузанита наскоро приключи снимките на филма „Дани. Легенда. Бог“. В лентата на Явор Петков провокативната чалга певица си партнира с любимеца на зрителите Димо Алексиев.

Ролята й не е главна, но е добра сцена, чрез която Сузито да покаже актьорските си заложби. Според бащата на изпълнителката на хита „Луцифер и Буда“ тя определено има талант.

„Сузи получи покана да участва във филм, защото е чудесен артист. Тя провокира хората, защото е голям талант и се превъплъщава успешно в различни роли. Надраснала е възрастта си“, похвали я неотдавна Орхан Мурад.

Не става ясно дали в криминалната драма непълнолетната сексбомба ще има поле за изява на голотиите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар