Какво се случва с пребитата от гаджето й швед Сани Алекса?(Подробности)

Какво се случва с пребитата от гаджето й швед Сани Алекса?(Подробности)
Гласувайте за статията

Сани Алекса се взе в ръце след кошмара в живота си

Изпълнителката Сани Алекса, която преди две години беше пребита от приятеля си швед, започна живота си начисто. И заживя в Испания.

Сани Алекса

Сани Алекса се взе в ръце

Певицата, чието истинско име е Александра Апостолова, е позната от формата „Х Фактор“. И днес живее в испанското градче Фуенхирола напълно сама, но заобиколена от много приятели българи. Прехраната в испанската провинция Сани си изкарва с пеене.

38-годишната певица обича често да споделя кадри от плажа в града, където прекарва повечето свободно време. Друго хоби, което Сани Алекса практикува, е играенето на голф, като често демонстрира умения в социалните мрежи.

Въпреки че от години живее в чужбина, певицата често се връща в родния Пловдив, където родителите й я чакат, както и за да се види с близки приятели.

Категорично обаче тя не смята да се връща за дълго в България, като изтъква, че изкарва по-добри пари зад граница, пише вестник „България Днес“.

Днес Сани Алекса изглежда е преживяла зловещия побой, който й нанесе бившият й приятел швед Сами Кий Сверт през 2017 година. Експриятелят й изтъква, че бащата и братът на певицата са го изнудвали за пари. Насилие не е имало, а българката си измисля.

Двамата предоставиха записи на полицията от злополучната вечер. Това не е първото посегателство над Сани Алекса, която по-рано през 2017 г. отново подава сигнал за побой и е откарана в болница.

Въпреки травмите й ексгаджето й е пуснат от ареста заради липса на достатъчно доказателства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар