Софи Маринова и Гринго правят бебе чрез ин витро! (певицата решена да роди от любимия)

Софи Маринова и Гринго правят бебе чрез ин витро! (певицата решена да роди от любимия)
Гласувайте за статията

Софи Маринова се подлага на ин витро процедура, иска бебе от Гринго!

Софи Маринова е готова да се подложи на ин витро процедури, за да зачене от любимия си Гринго. Ромската перла и здравенякът от Айтос правят безуспешни опити да имат свой наследник.

Софи Маринова

Софи Маринова зачева ин витро от Гринго

„Опитваме постоянно Софка да зачене, но Господ не иска да ни дари с наследник”, признава в интервю за векстник „България Днес” Гринго.

Според специалисти Софи трябва да побърза с процедурата ин витро. Тя е на 43 години и трудно би заченала по естествен начин.

Зад гърба си певицата има два аборта, което допълнително усложнява нещата. Двойката вече е избрала и клиника в Турция, където да направи процедурата.

Припомняме, че само 3 месеца след като вдигнаха пищна сватба, Софи Маринова и Тодор Давидов – Гринго са се разделили след поредния грандиозен скандал. И двамата се опитваха да прикрият драмата, която преживявали.

Според близки приятели на Софи, ромската перла и съпругът й непрекъснато се карали и биели, а причината винаги била една и съща – ревност.

При последния зверски скандал Гринго дори счупил ръката й. Певицата нямало как да отложи поетите вече ангажименти и ходела по участия с гипсирана ръка, кълнат се очевидци. Тя твърдяла, че е паднала по стълбите.

Преди 3 години Софка отново пострада след битова разправия с възлюбления си. „Гринго ме преби! Крещи, че ще ме изкорми!”, проплака тогава изпълнителката на „Стари рани”, която обаче не след дълго забрави тормоза и отново си прибра мъжлето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар