Не е бременна ли: Жана Бергендорф потресе с огромен корем! (виж тук)

Не е бременна ли: Жана Бергендорф потресе с огромен корем! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ако Жана Бергендорф не е бременна, то какъв е този корем?!

Жана Бергендорф яростно отрича да е бременна, но не май, а наистина е бременна. Певицата лъсна с наедряло коремче на участие и по нищо не личи, да е качила някъде другаде килограми.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф май наистина е бременна

Изпълнителката изглеждаше видимо заоблена отпред, което роди две предположения—или е преяла значително, или е бременна, пише вестник „България днес”.

Самата певица неволно се издаде на участие в края на октомври. Тогава Жана се появи с тъмни и широки дрехи, с които се опита да скрие наедрялата си фигура.

На едно от последните си участия, тя е с прилепнала черна рокля, която още повече подчертава формите. Победителката от „Х Фактор” обаче не спира да отрича за бебето, твърдейки, че всичко е конспирация.

В последно време Жана Бергендорф е засичана в компанията на млад мъж — Емануил. За когото се смята, че е баща на детето й. Изпълнителката обаче яростно отрича и твърди, че нито е с него, нито е бременна.

Жана има син – Леон, от първия си мъж Стефан Бергендорф. А преди време искаше още едно дете от приятеля си – Леандър Янес, но след като си устроиха публичен скандал и се сбиха у дома, двамата се разделиха.

През 2016 изпълнителката катастрофира на столичен булевард, а полицията установи, че е употребила алкохол. Това принуди Саня Армутлиева да прекрати договорите си с нея и да я оставя да се продуцира сама.

2019 се оказа преломна в живота на Жана. „Спечелих 250 000 лв. С тези пари ще започна на чисто, те са ми и като стимул да подредя живота си отново. В момента детето е при мен, грижа се за него и вече имам мениджър, и записвам песни”.

Това сподели Бегрендорф преди два месеца, когато стана лице на кампания срещу насилието над жени и деца.

Самата Жана е била обект на домашно насилие от майка си и нейни бивши любовници, а също така е била изоставена за шест години в пансион.

Днес обаче тя е простила на майка си и е загърбила побоите, драмите, субстанциите и всички скандали. И гледа към по-светло бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар