Драго Чая шокира всички с това, което показа в мрежата!

Драго Чая шокира всички с това, което показа в мрежата!
4 (80%) 1 vote

Драгомир Драганов, който е известен с псевдонима си Драго Чая, разтърси социалната мрежа с публикацията си отпреди 2 дни. Редица известни личности се надпреварват да коментират!

Драго Драганов сам се похвали, че влиза в порното, а Данчето Христова го разкри, че „Ритон” са го вкарали в играта, видя HotArena.

Драго Чая

Драго Чая си има нови обувки

Пост в социалните мрежи на водещия на превръщащо се в култово предаване „БНТ на 60”, където е обул кецове на един от гигантите в порно индустрията предизвика фурор от коментари.

„Да се знае. Фирмени са! Раздават ги само на актьорите – участници, за изключителни заслуги! Кой разбрал, разбрал!”, написа Драго в пояснение към снимката с кецовете в жълто и синьо. Повече от6 коментиращите във Фейсбук разбраха шегата и я продължиха. Найо Тицин написа: „Ясно е, че като актьор са те наградили”. Певецът Георги Симеонов допълни: „Между сцените поддържа актьорите. Не е за подценяване тази работа”. Накрая се включи и Йорданка Христова с краткото: „Това ли са от Катя?” и разкри цялата история.

Кецовете са подарък на Драго Чая от „Ритон”. Дуетът скоро се завърна от турне в САЩ и Канада. Там се вихри и въпросната порно телевизия, която от скоро набира артисти и у нас. Проверка на „Телеграф” показа, че въпросните кецове струват 125 долара, или около 223 лева. По принцип с подобни обувки се изявяват порно актьорите при снимки, но те се продават и свободно в представителните магазини или в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар