Унижение: Слави се моли на Би Ти Ви!

Унижение: Слави се моли на Би Ти Ви!
Гласувайте за статията

Слави Трифонов се отдели в самостоятелна телевизия, но миналото си не може да го заличи. Още повече когато с това минало са свързани по-голямата част от успехите му!

Интересни кадри забелязаха фенове на Дългия в шоуто му по собствената му кабеларка 7/8 ТВ в сряда вечерта, пише HotArena.

Слави Трифонов

Слави Трифонов се моли на Би Ти Ви

В деня на кончината на големия Стефан Данаилов всички телевизии се втурнаха да излъчват стари интервюта с легендарния артист. Слави Трифонов, чиято телевизия тръгна наскоро със заявката да сложи „началото на края на Би Ти Ви“, обаче се оказа безпомощен броени седмици след старта си – наложи се да ползва кадри с Ламбо от бившата си телевизия, които за да излъчи, най-вероятно е трябвало да поиска разрешение.

Желанието на Дългия да се държи като големите телевизии по повод трагичната новина е обяснимо. Но освен интервюто с Ламбо, дори най-закоравелите му фенове забелязаха как ниското качество на телевизията изпъква още по-силно на фона на добре осветеното му бивше студио.

Изглежда, че Трифонов е започнал да се примирява с провала на телевизионния си проект, след като опря дотам да се унижава да се моли за услуга, на фона на всички обиди, които сипе от мрачното си шоу по кабеларката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Унижение: Слави се моли на Би Ти Ви!”

  1. Гледам го

    Ное. 28. 2019

    Няма никаква разлика между преди и сега като шоу. Единствено рекламите са някакви други и се надявам скоро по-мощни рекламодатели да използват гледаемостта на шоуто му.

Добавете коментар