Странни неща се случват с Мисис България 2018

Странни неща се случват с Мисис България 2018
Гласувайте за статията

Огромното изкушение да хапне печен плъх на шиш изпусна Мисис България 2018 Станислава Андреева!

В момента изкусителката е във Филипините, където съчетава работни ангажименти с почивка в екзотичната държава. Малкото си свободно време Станислава използва не за да се пече на плажовете, а да опознае живота на местните. И затова обува токчетата и се разхожда в най-мръсните и опасни гета на филипинската столица Манила.

Мисис България 2018 Станислава Андреева

Мисис България 2018

Част от визитата ми в Азия включва посещение на най-голямото гето в Манила. Това е реалността в третия свят хората спят в кашони на улицата, ловят плъхове с капанчета, след което ги пекат на шишчета и ги продават на улицата. И знаете ли? Тези хора са супер щастливи! Това просто трябва да се види!“, разказва Андреева.

Тя уточнява, че не се престрашава да опита от печените плъхове, въпреки че ги продават буквално за без пари, и предизвикателството е било огромно, за да може после да се похвали пред приятели какво е яла.

Станислава заснема подробно местата, които посещава, като силно я разтърсват боклуците по земята, а около тях спокойно живеят котки и птици. Тоалетните на самата улица също ококорват очите на мисиската, която не е виждала нещо подобно през целия си живот.

На фона на бедността Станислава контрастира с доста провокативни фотосесии, на които показва изваяни форми. Тя не крие, че си е попекла гърдите и дупето във Филипините, за да се върне у нас с бронзов тен.

Мисис България 2018 разказва и за друго интересно изживяване по време на престоя си в далечна Азия. „Вечерях с кметицата на Манила и нейното прекрасно семейство. Преди да се насочи към политиката, в която е втори мандат, тя е била актриса и една от най-известните телевизионни водещи, а съпругът й е министър на вътрешните работи. Двамата имат четири деца“, споделя с възхита нашенката.

Станислава е носителка на редица титли от конкурси за красота – Любимка на публиката на „Мисис Бургас 2017“, „Мисис Спортно тяло 2017“, „Мисис България Планета 2017“ и „Мисис България 2018“, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар