Маргарита от „Фермата“: Бях изнасилена!

Маргарита от „Фермата“: Бях изнасилена!
Гласувайте за статията

Риалитито „Фермата: Нов свят“ се превърна в арена на изключителни драми и обрати на житейски съдби. Едни се радват, а други плачат. Краси Джунов разбра, че ще става баща, но за една от жените вътре един спомен оставя незаличима травма в живота й!

Непоносима мъка разкъсва една от участничките в риалитито „Фермата“. Детската учителка Маргарита таи в себе си ужас, от който няма отърване.

Маргарита Фермата

Маргарита проля сълзи, докато разкрива във „Фермата“ най-големия ужас, който е преживяла

Когато била само на 19, тя преживяла жестоко изнасилване. Травмата от сексуалното посегателство я преследват и днес, въпреки че вече има семейство и две деца.

Маргарита спести името на насилника. От думите обаче й стана ясно, че вероятно е познавала мъжа и може би е имала чувства към него, а той е злоупотребил с доверието й.

„След като това се случи избрах да замълча, защото се чувствах омърсена. Не можех да се прибера вкъщи и да кажа на баща ми какво е станало с мен.

Плачеш, ревеш, миеш се хиляди пъти, редуваш студен и топъл душ, и… продължаваш. Просто нямаш избор“, призна тя, а по лицето й се търкулнаха сълзи.

Изнасилването я оставило с дълбоки психически рани, но поне не довело до бременност. „Слава Богу, не ми се наложи да правя аборт. Но преживяното ме накара да порасна по-бързо“, допълни разстроена тя.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар