Дори отвъд океана й се подиграват: Вижте ВИДЕОТО, което окончателно унищожи Андреа!

Дори отвъд океана й се подиграват: Вижте ВИДЕОТО, което окончателно унищожи Андреа!
Гласувайте за статията

Андреа се гордее открай време, че е най-популярната ни фолк певица зад граница. Доказа се, че е така, но не по начин, по който тя би искала!

Певицата Андреа и много ретушираните й снимки в Инстаграм са много актуална тема у нас през последните месеци, но очевидно славата й е достигнала до Канада.

Андреа

Андреа бе осмяна чак в Канада

Канадски влогърски канал в Youtube публикува видео, сравняващо реалната визия на 10 инфлуенсъри с тази, която те показват в социалните мрежи. Сред редицата популярни момичета и жени от цял свят, родната ни изпълнителка е на трето място, точно след прочутата Кайли Дженър. На видеото, което ви предлагаме, частта за Андреа е от 7-мата минута.

По- интересното е, че именно българка я е номинирала за подобна „престижна” класация, пише „Труд”. Виждах нейни снимки в онлайн пространството, но така и не разбирах коя е. Така че благодаря ти”, обърна се водещата към момичето, предложило профила на Андреа.

„Тя променя всичко по себе си – от лицето до тялото. Освен това на снимки, които видно са много фотошопирани, тя твърди, че е натурална и без грим. Ще бъде мразена за изкуствената си визия и фотошопа. Не я разбирам”, казва водещата, пише Hotnews.bg.

Вижте с очите си интересното видео!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар