Над 10 двойки захвърлиха задръжките в Биг Брадър, а след горещите ласки последваха бой и раздели! (Пикантни истории)

Над 10 двойки захвърлиха задръжките в Биг Брадър, а след горещите ласки последваха бой и раздели! (Пикантни истории)
Гласувайте за статията

Похотливи дами и отявлени женкари скандализираха обществото, след като захвърлиха задръжките и се отдадоха на интимни ласки в националния ефир. В истински феномен в това отношение се превърна звездната къща на Биг Брадър, под чийто покрив поне десет двойки се престрашиха да правят секс.

Сред най-коментираните са певицата Дебора и рапърът Дий. Горещата нощ между двамата беше видна за всички пред екрана. Луди стенания и възгласи „искам още” показаха какво точно се случва в палатката.

Биг Брадър

Много двойки се разделиха в „Биг Брадър“

Спряганата за Хубавата Елена участничка във втория сезон на шоуто изневери на половинката си Мирослав с фризьора Мъро. Дамата, прочула се със скандалното си поведение, днес не иска да чуе за бившия си, който грабна голямата награда.

Същото се случи с певицата Соня Немска, която даде зелена светлина на дългогодишния си приятел Денислав за участие в шоуто, а той я унижи публично, оказвайки се многократно под една завивка с русата красавица Иванина.

Емблематични играчи ще останат Нед и Зара. Двойката, която откри любовта в шоуто днес, не иска да чуе един за друг. Малко след финала на Биг Брадър 1 двамата започнаха да сипят обиди и клевети, което ги отдалечи и спряха да поддържат отношения.

Загадка остава дали Ричард Величков и моделката Розмари са правили секс. Фитнесинструкторът се похвали пред останалите, че е успял да прелъсти невинната моделка. След като тя напусна Къщата, Ричи продължаваше да твърди, че секс е имало, а манекенката отрече, обяснявайки, че всичко е било само в главата на мачото, жаден за пари и слава.

Още се помни скандалът межди Жени Калканджиева, половинката й Тачо и неговата любовница Зорница Линдарева. Тримата деляха общ покрив в шестия сезон на Брадъра. Калканджиева не издържа и вдигна чутовен скандал и драма, определяйки поведението на Линдарева като пошло, а действията й лекомислени.

Не всички любовни афери в Биг Брадър са приключвали с лошо.

Даниел Петканов и моделката Александра успяха да намерят отново път към себе си в предаването и си простиха изневерите и лъжите. Днес вече се радват и на първия си син, пише „Телеграф”.

Златка Райкова и Благой Георгиев също се впуснаха в приключението, наречено Големият брат. Днес двамата се радват на дъщеричка.

Любовната история, за която се говори и до днес, е на първия победител – Здравко Василев и жена му Христина. И тяхната интимност не остана чужда на зрителите.

HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар