Веско е на финал в „Игри на волята“, но хората са отвратени от него!

Веско е на финал в „Игри на волята“, но хората са отвратени от него!
Гласувайте за статията

Веселин Панчев стана 8-ият финалист в екстремното риалити шоу „Игри на волята“, но след победата си в елиминационния дуел срещу близначките с няколко приказки той успя да преобърне на 180 градуса симпатиите към себе си.

Разградският секссимвол си показа истинското лице и след поредната словесна схватка с Ана-Мария успя да я унизи по безпрецедентен начин. Мускулестият мачо поиска от крехката оперна певица да му изглади ризата преди вечеря и цяла вечер да се обръща към него с „Г-н Панчев“!

Веселин Панчев от Игри на волята

Веселин Панчев се самозабрави в „Игри на волята“

Поведението на Веселин веднага бе определено като „примитивно“, „байганьовско“, „жалко“ и „комплексарско“ в мрежата, а коментарите по негов адрес се изсипаха като мощна лавина.

„Не понасям Ана Мария, но този е абсолютен див селяндур. За кого се мисли???“, гласи един от многото гневни коментари по адрес на Панчев. А в друг се казва: „Този се самозабрави! Господин, какъв господин си ти с това просташко държане? Въздух под налягяне. Късмет извади, че близначката не може да ходи по греда. С такива мъже, България загива!“

„Този Веско е типичен Бай Ганьо! За пореден път доказа колко е жалък! Нищо мъжко няма в него! Нещастен човек!“

На сходно мнение се оказаха и елиминираните близначки от формата Елена и Стефания, които бяха гости в студиото веднага след края на епизода, който се оказа последен за тях в „Игри на волята“.

Колоритните блондинки не спряха да иронизират случващото се между участниците в племената, а импровизираното им шоу предизвика фурор в социалните мрежи.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Веско е на финал в „Игри на волята“, но хората са отвратени от него!”

  1. zlatena

    Дек. 03. 2019

    Истината Ана Мария Крайчева е дъщеря на министърката на туризма Ангелкова и нейната майка е научила само на разглезване невъзпитание мързел затова това Анче е станала самовлюбена в себе си и с голямо его до небето на нейните оперни сцени ще идват само близките и роднините ние свестните и умни хора никога няма да стъпим на оперен концерт на Ана Мария Крайчева

  2. zlatena

    Дек. 04. 2019

    Ана Мария Крайчева въобще не може да пее и печели игри на волята благодарение на майка си министърката на туризма Ангелкова но така е в живота самовлюбени подлеци като Анчето винаги печелят в живота

Добавете коментар