Честито: Валя Ахчиева чака бебе! (още разкрития)

Честито: Валя Ахчиева чака бебе! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Валя Ахчиева се готви да става баба!

Журналистката Валя Ахчиева била в очакване на бебе, доверяват нейни бивши колеги от БНТ. Според очевидци 33-годишният син на водещата и приятелката му чакали първи наследник.

Валя Ахчиева

Валя Ахчиева ще става баба

Съвсем наскоро двамата били забелязани на посещение в известна столична АГ клиника.
Въпреки че кандидат-снахата на Ахчиева била с широки дрехи, под тях се виждало издуто коремче.

Какъв ще бъде полът на бъдещото внуче на разследващата журналистка, младото семейство пазело в тайна. 58-годишната телевизионерка обаче била готова да сменя памперси и се вълнувала от новото си амплоа на баба.

Докато беше без работа, Валя Ахчиева имала много повече свободно време и дейно се включила с помощ към младите. Това обаче щяло да е временно, защото намеренията й били да продължи да работи интензивно.

Припомняме, че през септември Софийският районен съд отмени дисциплинарното наказание „предупреждение за уволнение“ на журналистката, пише Ретро.

Наказанието й беше наложено от бившия генерален директор на медията Константин Каменаров в края на февруари, а малко след това бе свалено нейното предаване „Открито“, което се излъчваше от 17 години в ефира на БНТ.

Сега Ахчиева е възстановена на работа, като освен това БНТ трябва да й плати 360 лв. за хонорар на адвоката й и други 80 лв. разноски по делото за държавна такса. „Не коментирам решението на съда преди произнасянето на втора инстанция“, бе лаконична журналистката.

Междувременно новият шеф на БНТ Емил Кошлуков обяви конкурс за предаване за разследваща журналистика, което да се излъчва веднъж седмично. Според мълвата Валя Ахчиева също е подала своята концепция и участва в конкурса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар