Тази мацка ли е новата на Ивайло Захариев?!Луд купон с много алкохол и

танци ознаменува финала на снимките на сериала „Пътят на честта”.  Продуцентът Маги Халваджиян спази отколешната си традиция да празнува всеки свой проект с пищни партита в заведението на жена си Кремена. [caption id="attachment_436015" align="alignright" width="300"]Ивайло Захариев Ивайло Захариев май си намери нова любима[/caption] Този път обаче вместо обичайните лица на Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Джуджи и Гала, персоналът на клуба посрещна актьори от Народния театър, театър „София” и „Зад канала”.

Най-голямо любопитство сред клюкарите предизвика появата на Ивайло Захариев, за когото упорито се говори, че е разделен с жена си Миряна. И даже май й е намерил заместница. На купона той не носеше брачната си халка, което вече не е изненада за никого.

Затова пък бе интересно да се наблюдават отношенията му с една от най-атрактивните блондинки на партито. Момичето изглежда много младо, а по вида му личеше, че специално се е готвило за вечерта. Бе ходило на прическа и носеше особено впечатляваща рокля и бижу в сребристо. Видът й веднага предизвика желаната реакция от звездата на сериала – Ивайло. Въпросната дама бе една от малкото, на които той обърна специално внимание. Цяла вечер блондинката се въртя близо до него, двамата танцуваха заедно и с това естествено накара останалите да се запитат дали пък зад тези топли отношения не се крие нещо повече от обикновено приятелство и колегиални отношения. Въпросната дама поне засега не е публично известна. На финала на снимките на сезона обаче Ивайло се е щракнал с нея, колегата си Веселин Анчев (Дичо от сериала) и още една блондинка, като е посочил, че това са колеги от продукцията. Най-вероятно младата дама работи зад кадър в сериала, което й е помогнало да се сближи с актьора. Самият Ивайло цяла вечер демонстрираше прекрасно настроение и с нищо не приличаше на човек, който страда за разбитото си семейство. Той играеше с децата-актьори в продукцията, носеше ги на раменете си, танцуваше с тях и се снимаше с всички от екипа. Малко преди партито актьорът даде да се разбере, че финалът на сезон 1 не е финал на проекта. „Благодарен съм за грижата, за професионализма зад кадър, а и за прегръдките и приятелството! Следва продължение...”, написа той в профила си в Инстаграм.