Взрив: Гери-Никол заби боксьора Даниел Илиев! (виж тук)

0

Гери-Никол заби боксьора Даниел Илиев, двамата дори не се крият пред хората!

Поп дивата Гери-Никол се е сдобила с ново гадже. Това е боксьорът Дани Илиев, твърдят близки до новата светска двойка. Гери и Дани се появиха заедно на хайлайф награди.

Гери-Никол
Младата певица Гери-Никол заби чаровния боксьор Дани Илиев, колко ли ще трае любовта им?!

Двамата седнаха на една маса, а през част от времето показваха, че са повече от добри приятели – или той я хващаше за крака, или пък тя го галеше по врата. Макар да не останаха до края на вечерта, присъстващите ясно разбраха, че между тях има любовна афера.

Даниел Илиев е един от най-атрактивните настоящи състезатели по муай тай у нас. Атлетът, който мина пътво през ММА, където също има много успехи, в момента се състезава на кикбоксовия ринг.

Бившата му половинка пък е Александрина Янкова, която зрителите познават с ролята й на Поли от култовия сериал „София ден и нощ“.

В същото време пък моделката Ася Капчикова крие в пълна тайна новия си любим. В момента тя е щастливо влюбена в собственик на елитен столичен ресторант, чието име е Ивайло Христов. Тя обаче ревниво го крие от светлините на прожекторите, пише вестник Телеграф. Колко ли ще трае любовта им?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.