Бременната Джулиана Гани тревожно слаба, не иска да дебелее! (виж тук)

Бременната Джулиана Гани тревожно слаба, не иска да дебелее! (виж тук)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани трепери за фигурата си и е качила страшно малко килограми по време на бременността!

Джулиана Гани е опасно слаба и излага на риск бебето си заради манията си да е във форма. Красавицата сама се похвали, че е качила само 5 кг за 9 месеца бременност, което е страшно малко.

Джулиана Гани

Джулиана Гани не иска да се храни нормално, за да не напълнее

Тя използва този факт, за да рекламира книгата на годеника си – фитнес инструктора Илиян Найденов. Джулиана тренира 4 дни в седмицата. Става сутрин около 7 часа, разхожда кучетата, търчи по походи и всеки ден пие по чаша вино. Силиконовата бомба се ограничава в храната и често кара само на салати.

Лекари разкриха пред вестник „Уикенд”, че Джулиана Гани е под минималния праг за качени килограми по време на бременност. Желателно е бъдещите майки да наддадат поне 8-9 кг, а най-добре да са повече от 10.

Джулиана обаче много внимавала да не качи нито един излишен килограм. Тя и бащата на бебето вече са избрали името на бебето, но го крият от суеверие.

Въпреки че се радват за нея и бъдещото й бебе, много от последователите на Гани в мрежата не крият тревогата си от нежеланието й да се храни добре. Те са убедени, че бебето е по-важно от всичко, а за красотата има време да се мисли.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар