Новото гадже на Мария Силвестър доста по-младо от нея! (още подробности)

Новото гадже на Мария Силвестър доста по-младо от нея! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Силвестър най-после показа мъжа, който плени сърцето й след развода със Силвестър Силвестров!

Водещата Мария Силвестър най-накрая показа новия си мъж. Тя сподели общ кадър с него, докато са на романтична почивка в Париж.

Мария Силвестър

Мария Силвестър забърса по-млад от нея чаровник, пази името му в тайна

Двойката се щракна на фона на Айфеловата кула, а Силвестър изненада приятно почитателите си. Певицата, актриса и тв водеща официално представи новото си гадже, за което по принцип почти не говори, решена да пази личния си живот в тайна, пише вестник „Телеграф“.

Мария е сред малкото известни личности, които не афишират личния си живот. А след развода със Силвестър Силвестров, тв водещата съвсем спря да коментира въпроса.

На всички направи впечатление, че избраникът на Мария е откровен чаровник, с красиво лице и тяло. Но също така се забелязва, че е с няколко години по-млад от нея, или поне така изглежда на пръв поглед.

Затова и злите езици моментално започнаха да шушукат колко ли ще продължи връзката им. И дали младокът няма да започне да слага рога на известната си любима, когато й се насити. Знаем, че Мария Силвестър е прехвърлила 40-те, макар да има завидна фигура и излъчване.

Пожелаваме им щастие, а за другото времето ще си покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар