Скандал: Ивана и Мария обявиха, че откриват концерта на Пайнер! (коя от двете ще надделее)

Скандал: Ивана и Мария обявиха, че откриват концерта на Пайнер! (коя от двете ще надделее)
Гласувайте за статията

Ивана и Мария настояват, че всяка една от тях щяла да открие концерта на Пайнер в Пловдив!

Нов скандал се заформи около концерта на Пайнер и телевизия „Планета”. След като официалната телевизия на компанията „Планета” съобщи, че той ще бъде открит от примата Мария, нейната колежка Ивана хвърли нова бомба.

Пайнер

Ивана или Мария ще открие концерта на Пайнер?!

В профила си в инстаграм тя обяви, че нейният кръщелник Ванката ще открие концерта. Очевидно не става дума за шега, защото съобщението е напълно сериозно, в телеграфен стил и без усмихнати емотикончета.

Иначе съобщението за Мария гласи, че на нея бе поверена отговорната задача да открие концерта и да вдигне градуса на настроението още в първите минути на празника. Няма съмнение, че Мария ще се справи перфектно с предизвикателството, защото е известна със своя купонджийски дух и перфекционизъм.

Певицата умее да се превъплъщава в различни образи, а сценичните й изяви неведнъж са впечатлявали феновете на поп-фолка.

Дали все още не е ясно кой ще стъпи първи на сцената на зала „Колодрума”, дали Ивана просто не рекламира младото дарование… Или пък и Мария няма да пропусне събитието, предстои да разберем утре.

Със сигурност концертът на Пайнер ще събере много публика, както през изминалите години, предава hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар