Михаела Филева ще си има…внуче!(Още подробности)

Михаела Филева ще си има…внуче!(Още подробности)
Гласувайте за статията

Хубавата Михаела Филева ще става баба

Младата певица Михаела Филева ще си има внучета. Това са цяло котило породисти кученца, разбра HotArena.

Михаела Филева

Михаела Филева ще става баба

Нейният домашен любимец Айра скоро ще ражда, разкри самата певица. „Моето бебе ще става мама”, написа тя в социалните мрежи.

От това изречение следва естественото заключение, че стопанката пък ще става баба и ще си има внучета.

Това е първа бременност за Айра, която досега Михаела пазеше далеч от всякакви мъжки екземпляри, способни да я оплодят без предварително планиране.

Кученцето е от порода йоркширски териер. Михаела е свикнала да го носи навсякъде със себе си, често дори го прибира в дамската си чанта. Преди две години тя го беше изгубила във Варна.

За щастие, на врата на животното висяла каишка с телефонния номер на стопанката, благодарение на което малката бежанка била открита и върната на Филева, пише Уикенд.

Михаела Филева е влюбена и това се отразява на целия й живот доста положително. Доскоро певицата криеше гаджето си, но този неин страх вече е в миналото.

„Един от най-интелигентните хора, които съм срещала. Споделя страстта ми към неорганизираните пътувания – да си купиш билет, без да имаш предварителен план какви забележителности ще посетиш.

Наистина съм много щастлива и много добре се чувствам с този човек. Казва се Стефан, занимава се с маркетинг.“, разкри изпълнителката за мъжа до нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар