В „Маскираният певец”: Паднаха маските на Алисия и Дивна (Какво признаха певиците)

В „Маскираният певец”: Паднаха маските на Алисия и Дивна (Какво признаха певиците)
Гласувайте за статията

Алисия и Дивна вече не са част от „Маскираният певец”

Паднаха маските на Алисия и Дивна в събота. В събота стана ясно, че под маската на капризната принцеса се крие поп фолк сдивата Алисия. А пухкавото пиленце се оказа младата поп певица Дивна.

Алисия и Дивна

Алисия и Дивна след „Маскираният певец“

Двете певици гостуваха в студиото на „Здравей, България” на нова телевизия и разкриха през какви трудности са минали.

Емоциите също били на макс!

„Жестоко е! Това е едно от най-великите телевизионни приключения изобщо според мен в нашия ефир. И съм много щастлива, че има възможност да бъда част от него! Зареди ме по един много нестандартен начин. Аз лично за първи път влизам в други образи“, разказа Дивна, пише nova.bg.

Не по-малко перипети преживяла и гласовитката от Вакарел.

„За мен също беше огромно предизвикателство това предаване. Понеже и аз не съм влизала в други образи. За толкова години кариера съм пяла единствено само собствени песни.

Парчетата, които изпях в шоуто на „Маскираният певец“, ги пеех за първи път. И беше страхотно предизвикателство, защото изобщо нямах идея дали ще се справя.

Моят глас е доста специфичен и като говоря, и като пея, така че лесно ме разпознават. Много трудно ми беше да го скрия. Всеки опит правеше песента не толкова добра. Може би накрая вече се справях с преправянето на гласа. Ако почне шоуто отначало, ще съм готова“, заяви Алисия.

Специфичният им тембър също било едно от предизвикателствата, с което трябвали да се справят.

„В тези костюми, ако нямаш опит в кукловодството, не е лесно. Пилето вътре беше кухо, но в същото време беше много ограничено откъм движение. И главичката изглеждаше много пухкава, а отвътре беше доста плътна.

Така че наистина никак не е лесно. Но съм съгласна с Алисия, че най-трудното е това да избягаш от тембъра си. Аз също залагах на парчета, които никога не съм пяла“, разкри Дивна.

Алисия също едва удържала да не се издаде.

„Най-забавното беше с моя костюм, че постоянно се спъвах в роклята. Винаги ни водеше някой, всеки един от нас имаше асистент. Трудно беше да не разговаряш с хората, в началото точно да кажа нещо и се спирах. Чувстваш се все едно не проявяваш уважение към хората, които те посрещат.

Не можеш да кажеш едно „Добър ден!“. Всичко се пишеше на една дъска. Като свалиш маската и вече трябва да говориш, ти все едно си забравил да го правиш. Това беше много странно“, призна поп фолк изълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар