Мариана Векилска се върна окончателно в България: Ето причината!

Мариана Векилска се върна окончателно в България: Ето причината!
Гласувайте за статията

Мариана Векилска напусна Брюксел

Мариана Векилска се върна окончателно в България!

Мариана Векилска

Мариана Векилска се върна окончателно в България

Бившата водеща Мариана Векилска, която напусна Би Ти Ви заради престижна работа в Брюксел, отново е в България. Но причината за завръщането й не е телевизията. Мариана повече няма да работи в чужбина, защото не може да седи за толкова дълго далеч от сина си.

„Да, прибирам се в България. Бях за година в Белгия. Реших да се върна заради сина си Момчил. Дадох си сметка, че няма да е добре да липсвам от живота му 4 години. Много рядко се виждахме.

Не можех да се връщам толкова често, колкото си мислех. И той нямаше възможност да идва често. А е на 14 и много му липсвам. Беше много щастлив, когато разбра, че се връщам“, споделя Векилска пред столичен вестник.

„В Брюксел се адаптирах прекрасно. Имам и среда, и приятели. Работата ми беше много по-различна от тази в Би Ти Ви и точно това ми хареса. Бях в преговорна група, която менажира корпоративни клиенти на неправителствената организация, в която работех.

Но планът ми детето да живее и учи при мен нямаше изгледи да се осъществи. Не съм решила как да продължа живота си от тук нататък. Сега го мисля. Телевизията я мога, но искам да довърша промяната, която започнах“, добави още Мариана Векилска.

Която засега няма намерение да се връща в Би Ти Ви, където прекара близо 20 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар