Ти да видиш: Прическата на Каролев стана топ хит във „Фермата“!

Ти да видиш: Прическата на Каролев стана топ хит във „Фермата“!
Гласувайте за статията

Прическата на Владимир Каролев обра точките в риалитито „Фермата“!

Риалитито „Фермата“ вече има своя икона на стила. Специалният гост на шоуто – финансистът Владимир Каролев, се появи с екстравагантна прическа, която събра очите на останалите участници в шоуто.

Каролев

Не е за вярване, но прическата на Каролев обра точките и стана топ хит във „Фермата“

Подстрижката „на паница“ веднага се превърна в централна тема за разговор. А някои от състезателите не пропуснаха да се помайтапят с нея.

„Кажи ми къде ходиш на фризьор, за да не ходя и аз там“, подкачи се с финансиста треньорът Сами Хосни. Каролев обаче не се обиди и великодушно прие шегата.

В понеделник вечерта той и актьорът Асен Блатечки станаха първите гости на шоуто в Седмицата на отворените врати, в която известни българи ще влизат в стопанството и ще пазаруват от фермерската продукция.

В предпоследната седмица от предаването портите ще прекрачат и други български звезди, сред които Катерина Евро, Диана Любенова, Деси Стоянова, Сашо Кадиев и Башар Рахал.

Парите от продажбите на собствената си продукция състезателите ще използват както решат – ще могат да ги добавят към голямата награда за победителя, да ги предоставят на втория финалист, да ги разпределят поравно помежду си или да ги използват за благотворителност.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар